Bedrijfsfeest


Een origineel bedrijfsuitje in Baarn

Wil je een inspirerende dag met je collega’s beleven. De creatieve kant van je team naar boven laten komen? Met elkaar een geheel nieuwe basis tot samenwerking vinden. Elkaar verrassen, inspireren en verbazen dat kan in Lotens’ Atelier.

Bij ons kun je porselein beschilderen met behulp van sjablonen of vanuit de losse pols (en een velletje carbonpapier). Tijdens dit creatieve bedrijfsuitje maak je dan ook een persoonlijk serviesstuk, al dan niet voor op het werk. Bijvoorbeeld een taartservies, voortaan taart eten op het werk van je eigen beschilderde bordje. Hoe leuk is dat.

Nadat het eindresultaat is gebrand in de keramiekoven (gedurende 24) is alles zeer geschikt voor dagelijks gebruik, de magnetron en de vaatwasser. Hierdoor houd je altijd een leuk aandenken over aan jouw originele bedrijfsuitje.

Deze prachtige locatie in Baarn is goed te bereiken per auto of trein en enkele wandelminuten naar het atelier van Patricia. Baarn ligt centraal in Nederland, provincie Utrecht.

Tevens is het mogelijk om deze workshop uit te breiden met een lunch, high tea of avondeten. zodat de collega’s direct vanuit het werk na een lichte avondmaaltijd kunnen starten met het schilderen.

Ook kunt u kiezen voor de workshop keramiek. Meer informatie vind u onder het kopje workshop keramiek. Bel voor meer informatie naar 06-514 96 226, of mail naar patricialotens@gmail.com.

Servies