Bedrijfsfeest

Wil je een inspirerende dag met je collega’s beleven. De creatieve kant van je team naar boven laten komen? Met elkaar een geheel nieuwe basis tot samenwerking vinden. Elkaar verrassen, inspireren en verbazen.  Dat kan bij Lotens’ Atelier in Baarn.

Een origineel bedrijfsuitje in Baarn.

Bij ons kun je porselein beschilderen met behulp van sjablonen of vanuit de losse pols (en een velletje carbonpapier). Tijdens dit creatieve bedrijfsuitje maak je dan ook een persoonlijk serviesstuk, al dan niet voor op het werk. Bijvoorbeeld een taartservies voor ieder zijn of haar eigen bordje!

Nadat het eindresultaat is gebrand in de keramiekoven (gedurende 24) is alles zeer geschikt voor dagelijks gebruik, de magnetron en de vaatwasser. Hierdoor houd je altijd een leuk aandenken over aan jouw originele bedrijfsuitje in Baarn.

Deze prachtige locatie in Baarn is goed te bereiken per auto of trein en enkele wandelminuten naar het atelier van Patricia. Baarn ligt centraal in Nederland.

Tevens is het mogelijk om deze workshop uit te breiden met een lunch, high tea of avondeten. zodat de collega’s direct vanuit het werk na een lichte avondmaaltijd kunnen starten met het schilderen.

Ook kunt u kiezen voor de workshop Koken & Schilderen van tapashapjes en tapasschaaltjes. Meer informatie vind u onder het kopje workshop Koken en schilderden. Bel voor meer informatie naar 06-514 96 226, of mail naar patricialotens@gmail.com.

Servies