Kinderfeestje

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje, kom dan schilderen of kleien in Lotens’ Atelier.  Tijdens de workshop staat plezier voorop!  Er zijn verschillende mogelijkheden, de kinderen schilderen een ontbijtbordje of maken een kommetje of beest van klei en beschilderen deze met verf.

Een verjaardagspartijtje duurt ongeveer 3 uur en kan in overleg op ieder gewenst moment van de dag. Tot en met 6 kinderen kost het feestje €90,00, voor elk kind meer € 15,00 per kind.  De workshop is inclusief het schildermateriaal en het bordje of het kleimateriaal en verf, het branden in de keramiekoven en gereedschap, limonade en lekkers. We starten de verjaardag met het verstoppen van de cadeautjes in de tuin. De kinderen kunnen dan even lekker rennen met elkaar, daarna worden de cadeautjes uitgepakt door de jarige Job of Jet.

Er bestaat ook nog de mogelijk om pannenkoeken te eten met de kinderen. Per kind komt er dan 5 euro bij. Op woensdag- of vrijdagmiddag kan je direct met de kinderen uit school naar Lotens’ Atelier komen. Dan staat de tafel gedekt en eten we eerst pannenkoeken, zo veel als een ieder op kan met een glaasje limonade erbij. Dan gaan we de tuin in om de cadeautjes te verstoppen etc.

Een kinderfeestje om nooit te vergeten, ieder kind gaat met blije lach naar huis. En als aandenken kan het nog lang nagenieten van zijn/haar kunstwerkje.