Kerstversiersels, menu- en cadeaulabels maken

In twee lessen maakt u met porseleinklei kerstversiersels, menu en/of cadeaulabels. De kerstverversiersels kunnen in de kerstboom worden opgehangen, maar zijn ook heel leuke en persoonlijke kerstcadeautjes. De menu- en cadeaulabels maken een feestje van iedere tafel en elk cadeau.

image

 

 

Tijdens de eerste les vormt u de kerstversiersels en labels met de hand uit de klei, maar u kunt ook gebruik maken van uitsteekvormen. De versiersels worden geglazuurde vervolgens gebakken op 1040 graden Celsius in de keramiekoven. In de tweede les gaan weer de vormen beschilderen met speciale porseleinverf. Daarmee kunt u op een aquarelachtige manier schilderen, maar ook kunt u met de porseleinverf op de vormen teksten schrijven met een kroontjespen.

 

In het sfeervolle atelier van Patricia Lotens wordt u verwend met koffie/thee en allerlei lekkers. Het lesgeld is inclusief klei, glazuur en ovenkosten en gereedschap, exclusief eventueel aanvullende materialen zoals touwtjes, linten en touwtjes.

Deze lessen kunnen op maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur gevolgd worden of op 2 dinsdagavonden van 19.15 – 21.45 uur.
Kosten voor 2 lessen bedraagt € 37,00.
image