Sieraden ontwerpen

In drie lessen maakt u met porseleinklei een mooi  sieraad. De cursus bestaat uit drie verschillende onderdelen: hangers en kralen kleien, beschilderen en een prachtig sieraad maken. Dit is een cursus voor ieder die houdt van het ‘fijne’ werk. Alles wat u maar kunt verzinnen en met uw vingers kunt vormen, kan van porseleinklei worden gemaakt.

Tijdens de eerste les beginnen we met het ontwerp van uw eigen sieraad. U gaat eerst de hangers van porseleinklei vormen. Deze hangers worden geglazuurd en gebakken op 1040 graden. In de volgende les gaan we de hangers beschilderen met speciale porseleinverf. Dan worden de hangers opnieuw afgebakken op 800 graden. In de laatste les zullen de sieraden met hulp van de docente tot een geheel worden gemaakt. En dan kunt u trots naar huis met uw zelfgemaakte sieraad. In het sfeervolle atelier van Patricia Lotens wordt u verwend met koffie/thee en allerlei lekkers.
Het lesgeld is inclusief klei, glazuur en ovenkosten, gereedschap, exclusief eventueel aanvullende materialen voor de sieraden.
 
Een blokje van 3 lessen wordt gegeven op dinsdagavond 14 november tot 28 november 2017 van 19.30 tot 21.30 uur
Deze 3 lessen kunnen op maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur gevolgd worden.
Kosten voor een blokje van 3 lessen is € 59,00.

Neem hiervoor contact op met Patricia Lotens, 06-54196226.

SieradenSieraden beschilderdSieraad