Workshop koken- en schilderen

Tapashapjes en tapasschaaltjes

De ideale combinatie van creatief & culinair!

Koken en creatief bezig zijn is een ontzettend leuke combinatie. De workshop bestaat uit een dagdeel servies beschilderen en een dagdeel kokkerellen. Heerlijke hapjes verdient ook een mooi servies.

Na de uitleg en thee met lekkers gaat de eerste groep tapas-schaaltjes schilderen met professionele porseleinverf (afwasmachine bestendig) en de anderen gaan heerlijke tapas bereiden. Tapas zijn kleine Spaanse hapjes die zowel koud als wam geserveerd kunnen worden. Tapas worden meestal voor de lunch en de avondmaaltijd gegeten maar ook als borrelhapje of in de vorm van een buffet.

Na 2 uur wisselen we, dan gaan de schilders koken en andersom. Aan het eind van de middag gaan we de tapas gezellig met elkaar proeven en het schilderwerk bewonderen, onder het genot van een wijntje of fris.

Deze workshop kan ook geboekt worden als bedrijfsuitje of verjaardagsfeestje vanaf 8 tot maximaal 20 personen en het tijdstip kan in overleg. De kosten voor deze workshop € 57,50 dit is inclusief gebruik materialen en 2 tapas-schaaltjes en de tapashapjes en drankjes.

KeukenSchilderen