Porselein schilderen

Een heerlijk dagje uit met vriendinnen, dochters, zussen of alleen. Patricia Lotens biedt individuele workshops aan waar je aan kunt deelnemen alleen of met een kleine groep. Op de data vermeld onder aan de pagina zijn de dagen voor deze workshops. Zit er geen geschikte data bij geef dan een voorkeursdata/dag door en Patricia kijkt wat de mogelijkheden zijn.

Ben je met meerdere personen, vanaf 4 personen is het mogelijk om een workshop afstemmen op jullie wensen, en kan de tijd in overleg worden gepland.

Een workshop duurt altijd 5 uur. Je wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Schilderen

Misschien heb je al een thema of idee en zoek je meteen een serviesstuk
uit wat je wilt gaan beschilderen. Anders ga je samen met Patricia kijken wat je leuk
vindt om te maken.

Als je niet kunt tekenen geen probleem dan zoek je uit de vele voorbeelden een afbeelding uit en deze trek je over met grafietpapier op het porselein, hierna ga je onderbegeleiding aan de slag met de verf.

Het porselein wordt na afloop van de workshop afgebakken in de keramiekoven, zodat het ook afwasbestendig is. Een paar dagen na de workshop kun je je werkstuk afhalen.

Uiteraard word je tussendoor nog verwend met een heerlijke lunch een soepje vooraf, en daarna sandwiches en fruit. Op zonnige dagen wordt deze lunch buiten op het terras geserveerd.

 Het lesgeld is inclusief materiaal, verf, en afbakken in de oven, lunch, koffie,thee en lekkers.

De workshops waar je individueel op kunt inschrijven starten om 10 uur en zijn rond de klok van 15.00 uur afgelopen. Oven

De volgende data zijn gepland:

  • Zaterdag 15 december 2019 – Kerstworkshop

Kosten € 49,50 per persoon