tracking code

Bedrijfsfeestje

Een origineel bedrijfsuitje in Baarn

Wil je een inspirerende dag met je collega’s beleven. De creatieve kant van je team naar boven laten komen? Met elkaar een geheel nieuwe basis tot samenwerking vinden. Elkaar verrassen, inspireren en verbazen dat kan in Lotens’ Atelier.

Tevens wordt je verwend met koffie, thee en sap en ook voor lekkere hapjes wordt gezorgd. 

Even lekker een dag of een avond er helemaal uit.

In Lotens’ Atelier kun je porselein beschilderen met behulp van sjablonen of vanuit de losse pols (en een velletje carbonpapier). Tijdens dit creatieve bedrijfsuitje maak je dan ook een persoonlijk serviesstuk, al dan niet voor op het werk. Bijvoorbeeld een taartservies, voortaan taart eten op het werk van je eigen beschilderde bordje. Hoe leuk is dat.

Nadat het eindresultaat is gebrand in de keramiekoven (gedurende 24) is alles zeer geschikt voor dagelijks gebruik, de magnetron en de vaatwasser. Hierdoor houd je altijd een leuk aandenken over aan jullie originele bedrijfsuitje.

 Deze prachtige locatie in Baarn is goed te bereiken per auto of trein en enkele wandelminuten naar het atelier van Patricia. Baarn ligt centraal in Nederland, provincie Utrecht.

Tevens is het mogelijk om deze workshop uit te breiden met een lunch, high tea of avondeten. zodat de collega’s direct vanuit het werk na een lichte avondmaaltijd kunnen starten met het schilderen.

Heb je al zin?

Meld je snel aan via patricialotens@gmail.com of bel Patricia op 0651496226

Lotens’ Atelier

Prins Bernhardlaan 11
3743 JJ  Baarn

Patricia Lotens
patricialotens@gmail.com
06-51496226

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

1 + 1 =