Bedrijfsfeestje

Creatieve activiteit & gezelligheid

Wil je een inspirerende dag met je collega’s beleven. De creatieve kant van je team naar boven laten komen? Met elkaar een geheel nieuwe basis tot samenwerking vinden. Elkaar verrassen, inspireren en verbazen.  Dat kan bij Lotens’ Atelier in Baarn.
Een origineel Teamuitje in Baarn
Tijdens dit creatieve collegiale dagje uit kun je kiezen voor een workshop Porselein schilderen of de workshop Werken met klei. Lekker creatief bezig en je houdt ook nog een leuk aandenken over aan jouw originele bedrijfsfeestje in Baarn. Tijdens deze workshop genieten jullie van een lekkere lunch maar het is ook mogelijk om na het werk te komen en dan te starten met een lichte avondmaaltijd en daarna ’s avonds te schilderen. Deze prachtige locatie in Baarn is goed te bereiken per auto of trein en enkele wandelminuten naar het atelier van Patricia. Baarn ligt centraal in Nederland in de provincie Utrecht.

Workshop Porseleinschilderen

Schilderen op porselein. Geen tekenervaring? Geen probleem, dan zoek je uit de vele voorbeelden een afbeelding en trek deze over met grafietpapier. Het schilderen op geglazuurd porselein kan nu beginnen met professionele porseleinverf. Patricia begeleidt iedereen persoonlijk. Je zult verstelt staan van ieders schildertalent. In Lotens’ Atelier staat een kast vol met porseleinen servies waaruit je kiest kopjes, bekers, taartbordjes, een schenkkan of een serveerbord. Er is natuurlijk genoeg tijd om lekker bij te kletsen, te lachen en te genieten van al het lekkers.  Dit alles in het fijne atelier van Patricia, die ook nog eens in een heerlijke tuin ligt. Op zomerse dagen genieten we hier van de lunch. Het porselein is na het branden (duurt 24 uur) in een keramiekoven geschikt voor dagelijks gebruik en vaatwasbestendig. Je hebt dus jarenlang plezier van je eigen werk en een mooie herinnering aan een gezellige dag.

 

Workshop schalen kleien

Een creatief dagje uit en met de handen in de klei. Leuk en gezellig uitstapje samen met je collega’s. Lekker bijkletsen en genieten van de koffie, taart en ook nog een lunch. Tijdens deze workshop kan je een schaal maken. Liever een vaas, tuinobject, of iets anders maken dat kan natuurlijk ook. Figuratief of abstract met klei is veel mogelijk. Onder deskundige begeleiding van Patricia en de juiste techniek kan je al snel iets vormen met een mooi resultaat. Als het object tot zover klaar is kan je er nog in stempelen of gutsen en beschilderen met kleur (engobe). Als de werkstukken droog genoeg zijn worden ze biscuit gebakken. De glazuurkosten worden nog extra in rekening gebracht. Na een paar weken kunnen de werkstukken in het atelier opgehaald worden. En nog jarenlang plezier van je zelfgemaakte keramiek.

Wat je nog weten wilt

Beiden workshops kosten € 54,00 p.p. dit is inclusief, koffie/thee, taart en lekkers en lunch. Het gebruik van alle materialen in het atelier.

Bij de workshop Porseleinschilderen, zit niet het porselein bij de prijs in. Wel te koop in het atelier of zelf mee brengen mag ook.

Bij de workshop Schaal kleien, zit de klei en de biscuitstook (1e stook) bij de prijs in. Het glazuur en 2e stook zit niet bij de prijs in. Er komt tussen de € 5,00 en € 9,00 bij, dit is voor de glazuurstook en het door Patricia glazuren van de schaal (prijs ligt aan de grote van het werkstuk).

Atelier is Corona-Proof ingericht voor maximaal 8 personen. De prachtige locatie in Baarn is goed te bereiken per auto of trein en enkele wandelminuten naar het atelier van Patricia. Baarn ligt centraal in Nederland, provincie Utrecht.

De masterclass-lessen zijn echt top. Zelf geef ik al jaren klei en boetseerlessen in mijn atelier. Nog nooit een echte vakopleiding gevolgd. Wel lessen bij verschillende keramisten gehad, veel gelezen en you-tube filmpjes bekeken over klei-technieken. Nu samen met mede-cursisten (basisschool juf, kunstenaar, therapeut) die ook hun basiskennis over handvorm- en decoratietechnieken en alles wat er bij klei komt kijken een extra boost willen geven. Dus wat mij betreft een echte aanrader de Masterclass Keramiek.

Meike

Ook je basiskennis vergroten?

Meld je aan via patricia@lotensatelier.nl of bel Patricia op 06-51496226.

Lotens’ Atelier

Prins Bernhardlaan 11
3743 JJ  Baarn (Utrecht)

Patricia Lotens
patricia@lotensatelier.nl
06-51496226

NL59 RABO 0367246619

KvK - Eemland 54448875