Workshops in atelier en online

 Workshops in atelier 2024

 

Dinsdag 11 juni 2024 Workshop Papierporselein

 

Wat je weten wil

  • Workshop van 9.30 -13.00 uur
  • Koffie/thee, taart en lekkers
  • Om thuis verder te oefenen:
  • Werkboek over de techniek
  • Gratis: gereedschap passend bij de workshop
  • Potje met verf, glazuur of schellak ed.
  • Workshop kost  p.p.  € 62,50
  • Werken aan je eigen tafel
  • Max. 10 deelnemers

Algemene info workshops in atelier

In Lotens’ Atelier kun je workshops volgen waar jij als hobbyist of keramist zeker naar opzoek bent.

In 3,5 uur leer je één van de decoratietechnieken. Het is een intensieve en leerzame workshop. Een uitgebreide uitleg krijg je over de techniek. Dit aan de hand van het werkboek, dat Patricia speciaal voor jou maakte.

Op deze manier proberen we zoveel mogelijk van en met elkaar te leren.  Patricia zal de techniek demonstreren en dan heerlijk zelf aan de slag. Alle voorkomende vragen kunnen direct gesteld worden en alle hulp die nodig is binnen handbereik. Iedereen krijgt alle aandacht van Patricia.

Uiteraard is er ook tijd voor een praatje, kopje koffie met taart en een vrolijke lach. Naar huis met je gemaakte werkstukken, een uitgebreid werkboek en jezelf gemaakte verf, glazuur, schellak of ander product passend bij de workshop.

Gratis ontvang je een penseel, kwasten of iets anders dat past bij het thema van de workshop. Zo kun je thuis direct aan de slag met alle opgedane kennis en de benodigde materialen.

 

Workshops online

Zijn de workshops die in Lotens’ Atelier worden gegeven te ver weg of vind je het juist fijn om in je eigen atelier rustig te werken aan de hand van het werkboek en de video’s over decoratie technieken.

Dan ben je hier op de juiste plek voor de online lessen die speciaal gemaakt zijn voor de enthousiaste kleier, hobbyist of keramist die alles wil weten over het decoreren van klei en keramiek.

Een online workshop bij Lotens’ Atelier houdt in:

Stap voor stap krijg je les aan de hand van 6 video’s en een door Patricia zelfgeschreven werkboek over de decoratie-technieken. Hierin staan ook de recepten zodat je thuis lekker aan de slag kan. Veel tips, weetjes en nog veel meer!

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag op de hoogte blijven. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, onderaan deze pagina in de blauwe balk.

Heb je al zin?

Meld je aan via patricialotens@gmail.com of bel Patricia op 0651496226.
Je kunt ook al direct je datum in de workshop-agenda reserveren.

Lotens’ Atelier

Prins Bernhardlaan 11
3743 JJ  Baarn (Utrecht)

Patricia Lotens
patricia@lotensatelier.nl
06-51496226

NL59 RABO 0367246619

KvK - Eemland 54448875