Kinderfeestje

Plezier voorop!

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje, kom dan schilderen of kleien in Lotens’ Atelier.  Tijdens de workshop staat plezier voorop!  Er zijn verschillende mogelijkheden, de kinderen schilderen een ontbijtbordje of maken een kommetje of beest van klei en beschilderen deze met verf.

Een verjaardagspartijtje duurt ongeveer 3 uur en kan in overleg op ieder gewenst moment van de dag. Tot en met 6 kinderen kost het feestje € 120,00, voor elk kind meer € 20,00 per kind.  De workshop is inclusief het schildermateriaal en het bordje of de klei en verf, het branden in de keramiekoven en gereedschap, limonade en lekkers. We starten de verjaardag met het verstoppen van de cadeautjes in de tuin. De kinderen kunnen dan even lekker rennen met elkaar, daarna worden de cadeautjes uitgepakt door de jarige Job of Jet.

Wil je weten of Patricia de workshop op jullie gekozen datum kan geven? Klik dan onderaan de pagina op de button en reserveer direct

 

Pannenkoeken & cadeautjes

Er bestaat ook nog de mogelijk om pannenkoeken te eten met de kinderen. Per kind komt er dan € 5,00  bij. Op woensdag- of vrijdagmiddag kan je direct met de kinderen uit school naar Lotens’ Atelier komen. Dan staat de tafel gedekt en eten we eerst pannenkoeken, zo veel als een ieder op kan met een glaasje limonade erbij. Dan gaan we de tuin in om de cadeautjes te verstoppen etc.

Een kinderfeestje om nooit te vergeten, ieder kind gaat met blije lach naar huis. En als aandenken kan het nog lang nagenieten van zijn/haar kunstwerkje.

 

 

Heb je al zin?

Meld je aan via patricialotens@gmail.com of bel Patricia op 0651496226.
Je kunt ook al direct je datum in de feestjes-agenda reserveren.

Lotens’ Atelier

Prins Bernhardlaan 11
3743 JJ  Baarn (Utrecht)

Patricia Lotens
patricia@lotensatelier.nl
06-51496226

NL59 RABO 0367246619

KvK - Eemland 54448875