Vrijgezellenfeestje

Creatieve activiteit & aandenken

Op jullie vrijgezellenfeest met creatieve activiteit gaan jullie het heel gezellig hebben. Genieten is wat jullie doen samen met de bruid tijdens deze bijzondere dag in het sfeervolle atelier van Patricia. Het servies wordt beschilderd met proffesionele verf en tekentalent is niet nodig voor een mooi resultaat. Jullie kunnen een afbeelding kiezen en deze overtrekken met carbonpapier op het servies, door een klein kleurenpalet krijg je al snel een mooi geheel.

Met een kroontjespen en schrijfinkt kun je een mooie tekst achterop het porselein schrijven als aandenken aan deze mooie dag.

Het atelier van Patricia ligt tegenover het bos dus jullie kunnen er voor kiezen om na de activiteit een heerlijke boswandeling te maken en nog een hapje te eten bij Restaurant De Generaal.

De workshop duurt 5 uur en kan voor minimaal 5 personen worden gegeven. De prijs hiervoor is € 54,00 p.p. dit is inclusief schildermaterialen en branden in de keramiek-oven, koffie, thee,  lekkers en lunch. Het servies is niet bij de prijs inbegrepen, al te koop vanaf een paar euro per stuk of zelf mee te nemen.

Wil je weten of Patricia de workshop op jullie gekozen datum kan geven? Klik dan onderaan de pagina op de button en reserveer direct.

De masterclass-lessen zijn echt top. Zelf geef ik al jaren klei en boetseerlessen in mijn atelier. Nog nooit een echte vakopleiding gevolgd. Wel lessen bij verschillende keramisten gehad, veel gelezen en you-tube filmpjes bekeken over klei-technieken. Nu samen met mede-cursisten (basisschool juf, kunstenaar, therapeut) die ook hun basiskennis over handvorm- en decoratietechnieken en alles wat er bij klei komt kijken een extra boost willen geven. Dus wat mij betreft een echte aanrader de Masterclass Keramiek.

Meike

Ook je basiskennis vergroten?

Meld je aan via patricia@lotensatelier.nl of bel Patricia op 06-51496226.

Lotens’ Atelier

Prins Bernhardlaan 11
3743 JJ  Baarn (Utrecht)

Patricia Lotens
patricia@lotensatelier.nl
06-51496226

NL59 RABO 0367246619

KvK - Eemland 54448875