tracking code

Vrijgezellenfeestje

Creatieve activiteit & aandenken

Op jullie vrijgezellenfeest met creatieve activiteit gaan jullie het heel gezellig hebben. Genieten is wat jullie doen samen met de bruid tijdens deze bijzondere dag in het sfeervolle atelier van Patricia. Het servies wordt beschilderd met proffesionele verf en tekentalent is niet nodig voor een mooi resultaat. Jullie kunnen een afbeelding kiezen en deze overtrekken met carbonpapier op het servies, door een klein kleurenpalet krijg je als snel een mooi geheel.

Met een kroontjespen en schrijfinkt kun je een mooie tekst achterop het porselein schrijven als aandenken aan deze mooie dag.

Het atelier van Patricia ligt tegenover het bos dus jullie kunnen er voor kiezen om de activiteit uit te breiden met een boswandeling te maken.

De workshop kan al vanaf 2,5 uur voor minimaal 6 personen worden gegeven. De prijs hiervoor is € 35,00 p.p. dit is inclusief schildermaterialen en branden in de keramiek-oven, koffie, thee en lekkers. Dit arrangement kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch (€ 9,50 p.p.) de workshop duurt dan een half uur langer. Het servies is niet bij de prijs inbegrepen, al te koop vanaf een paar euro per stuk of zelf mee te nemen.

Heb je al zin?

Meld je snel aan via patricialotens@gmail.com of bel Patricia op 0651496226

Lotens’ Atelier

Prins Bernhardlaan 11
3743 JJ  Baarn

Patricia Lotens
patricialotens@gmail.com
06-51496226

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

13 + 10 =