We Care Art is ons Applaus

We Care Art is ons Applaus

Groots applaus voor vitale medewerkers in Corona tijd,  door vele van ons krijgen ze een hart onder de riem gestoken en worden ze in het zonnetje gezet. Er is gestart met een initiatief  onder de naam We Care Art,  om deze toppers van Nederland te bedanken voor hun inzet.  Ze zetten hun leven op het spel om Nederland draaiende te houden. Kunstenaars kunnen kunstwerken doneren en daarmee laten zien dat ze dankbaar zijn voor de mensen met vitale beroepen. Deze kunstwerken worden verdeeld onder deze toppers.

Fantastische doel

Wij, als samenleving hebben een hoop te danken aan deze kanjers. Graag breng ik mijn dank tot uiting door via We Care Art een kunstobject te doneren.

Veel veranderd

Ook in mijn werk is veel veranderd, in mijn atelier is het stil geen cursisten die gezelligheid brengen en onder mijn begeleiding  mooie werken creëren . Er worden geen verjaars- of vrijgezellenfeestjes gegeven.  Het lijkt wel of er aan de noodrem is getrokken op de aardbol. Alles lijkt tot stilstand te zijn gekomen.

Chapeau

Toch is er nog een grote groep die voor ons allen hun schouders er dubbel en dwars onderzetten om de pandemie Corona tot halt te roepen. Chapeau!

Corona

Het woord Corona betekent in de letterlijke zin, een krans van licht die rond de zon te zien is tijdens een volledige zonsverduistering.  Deze krans is voor mij het lichtpunt naar een andere , nieuwe en gezonde tijd.

Samen sterk

Houd vol en bedenk, je bent alleen thuis, maar we zitten samen in dezelfde situatie want alleen samen krijgen wij Corona er onder. Onze kanjers uit de vitale beroepen dragen hierbij enorm veel bij. Een bedank in de vorm van een kunstwerk is wel het minste wat we kunnen doen.

Contact?

Lotens’ Atelier
Patricia Lotens
06-51496226
Prins Bernhardlaan 11
3743 JJ  Baarn

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *