Feestjes

Vriendinnendagje

Ben jij dit jaar aan de beurt om jullie jaarlijkse dagje uit te organiseren? Dan ben je bij Lotens’ Atelier helemaal aan het juiste adres voor een creatieve workshop. Het is mogelijk om de 5 uur durende workshop te starten op het moment dat het jullie het beste uitkomt. Niet om 10 uur starten maar liever een uurtje later of eerst lunchen en daarna de hele middag aan de slag. Laat het weten en Patricia maakt er een gezellige creatieve dagje uit van. Direct boeken in de agenda van Lotens’ Atelier. Dat kan met de button “Reserveer direct”. Deze button staat helemaal onderaan de volgende pagina. Klik nu eerst op de button “meer info” dan kom je er vanzelf. Tot snel in mijn atelier.

 

Vrijgezellenfeestje

Een vrij gezellig feestje is het al gauw in Lotens’ Atelier waar je heerlijk kan schilderen aan bijvoorbeeld een taart- of ontbijtservies voor jullie vrijgezel. De bruid krijgt op deze manier een prachtig beschilderd servies. De workshop kan aangevuld worden met een lunch of  een high tea.

Teamuitje

De creatieve kant van je team naar boven laten komen? Elkaar verrassen, inspireren en verbazen dat kan in Lotens’ Atelier. Je kan er voor kiezen om bekers of iets anders te beschilderen voor op de werkplek of een schaal met klei te maken. Deze workshop is uit te breiden met een lunch, high tea of lichte avondmaaltijd en direct vanaf de werkplek door te rijden naar Lotens’ Atelier. En nog jarenlang na te genieten van jullie zelf beschilderde bekers met misschien wel inspirerende teksten voor elkaar.

Kinderfeestje

Ben je op zoek naar een leuk origineel kinderfeestje, kom dan een ontbijtbord schilderen of een kommetje of beest kleien in Lotens’ Atelier. De mogelijkheid bestaat om te starten met een pannenkoek. Cadeautjes verstoppen in de tuin en dan starten met de creativiteit. Plezier staat voorop.

Heb je al zin?

Meld je aan via patricialotens@gmail.com of bel Patricia op 0651496226.
Je kunt ook al direct je datum in de feestjes-agenda reserveren.

Lotens’ Atelier

Prins Bernhardlaan 11
3743 JJ  Baarn

Patricia Lotens
patricialotens@gmail.com
06-51496226

NL59 RABO 0367246619

KvK - Eemland 54448875